Binance
Gallery
 
Akmenys ir mineralai
Tags
No tags
Hits: 3965
( No Votes )
Comments: 0

Security Image  Refresh Security Image

DatsoGallery By Andrey Datso
Akmens pasirinkimas yra labai asmeniškas dalykas. Pasirinkti galima pagal rytietišką ar vakarietišką zodiaką arba gimimo mėnesį,savaitės dieną, pagal mėgstamą spalvą, ar pagal tai, ko Jums šiuo metu reikia, ir ką tas akmuo gali suteikti.
Taip pat galima rinktis akmenis pagal pagal tas savybės, kurios atitinka Jūsų asmenybę, tokiu atveju reikėtų gerai išsistudijuoti brangakmenių reikšmes. Bet kokiu atveju patartina rinktis akmenį intuityviai, nes akmuo ar mineralas, kuris tuo metu labiausiai Jus žavi ir traukia, greičiausiai ir yra tas, kurio Jums tuo metu ir reikia. Parenkant akmenukus vaikams, taip pat reikėtų atsižvelgti į tam tikras rekomendacijas. Taip pat mineralai labai tinka namų ir darbo erdvėms. Vieni akmenys yra tiesiog universalūs, kiti labiau tinka tarkim, miegamajamsvetainei, valgomajam, ar vaikų kambariui. Taip pat yra atskira grupė akmenų, kurie labai tinka biurams, darbo kambariams. Renkantis akmenis patalpoms, verta žinoti kai kuriuos feng šui principus ir patarimus.

Mineralų galerija


Akmenys ir mineralai
Akmenys ir mineralai
Akmenys ir mineralai

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.