Binance
Moterys 40-ties turi jau nusistovėjusi skonį ir savo nuomonę, kokie papuošalai labiausiai jai tinka. Jeigu jūs niekada neatkreipdavote dėmesį į formą ir išvaizdą brangakmenių, kuriuos  jūsų mama labiausiai mėgsta, pabandykite pažvelgti į jos nuosavą skrynelę. Tikriausiai jūs rasite daugiau vidutinio amžiaus moterims tinkamų juvelyrinių gaminių iš raudono ar geltono aukso. Ir jeigu jūsų mama stebi madą, reiškia papuošalai iš balto aukso, tapę populiarūs paskutinius keletą metų, patiks jаi ne mažiau. 

Geriau nereikia dovanoti mamai per daug plonus žiedus, apyrankes arba mažus auskarus, kurie gražiau žiūrisi ant jaunos panelės. Masyvūs papuošalas iš aukso su dideliu akmeniu atitrauks dėmesį nuo lengvai pasenusios odos, sukuriant ryškų akcentą ant tobulo brangakmenio.

Papuošalai mamai

Rinkite akmenį priklausomai nuo figūros, mylima mama būtinai įvertins jūsų siekimą pagerinti jos išvaizdą. Ilgiems pirštams tiks žiedai su horizontaliu dizainu, o trumpiems – su vertikaliu. Asimetrinis arba trikampio formos žiedas,  suteiks galimybę putliems pirštams atrodyti elegantiškiau. Gaila, bet rankos dažniausiai atskleidžia moters amžių, bet jūs galite paslėpti pastebimus trūkumus – vizualiai paslėpti pirštų sąnarius padės platūs žiedai su tauriaisiais intarpais. Vėrinys arba grandinėlė patyrusios moters turi būti pakankamo ilgio, maždaug apie 50 – 60 cm, ir turi būti 5 cm žemiau raktikaulio. Labai stilingai atrodytu papildymas prie grandinėlės - V formos pakabukas.
 

Amžina klasika

Rinkdami dovaną tarp klasikinių papuošalų iš aukso Kovo 8-ai , jūs praktiškai sumažinate  netinkamo pirkinio tikimybę. Drąsius eksperimentus palikite vėlesniam laikui – jūsų mama būtinai padėkos už auksinį buldogo dydžio pakabuką  arba ypatingą žiedą su spalvotu akmeniu. Tačiau toks papuošalas greičiausiai liks gulėti jos skrynelėje, o norėtųsi, kad dovana atneštų džiaugsmą kiekvieną dieną.
 
Klasikiniai žiedai arba auskarai su deimantais – puikus pasirinkimas tiems, kas iš tiesų vertina savo mamos meilę ir švelnumą. Net jei jūsų mama nelabai mėgsta brangakmenius ir pageidauja papuošalus be jų, nuo deimantų atsispirti ji negalės.
 
Auksiniai papuošalai su įspūdingais brangakmieniais niekada neišeis iš mados, tuo labiau, kad dėvėti  juos su įvairiais rūbais galės kasdien, nebijodama būti apkaltinta dėl blogo skonio. Ir iš tiesų, kas gali būti nuostabesnio nei deimantas ant moters  rankos. Renkantis dovaną kovo 8-ai labai svarbu subalansuoti klasikines ir moderniąsias tendencijas, nes kitaip gali kilti tikimybė, kad nusipirksite išėjusi iš mados papuošalą.
 
Šiandien  bižuterija pasiskirstyta į dvi pagrindines sritis – augaliniai motyvai ir geometriniai ornamentai. Kas labiau patinka jūsų mamai – auksiniai žiedlapiai iš brangakmenių, o gal koncentruoti apskritimai arba grandinėlės iš rombų? Čia jums į pagalbą ateis tik jūsų stebėjimai ir stiliaus jausmas. Dėka plataus pasirinkimo juvelyrinėse parduotuvėse, prieš jumis atsiveria didžiausios pasirinkimo galimybės.
 
Jeigu jūs taip ir negalėjote apsispręsti, padarykite paprasčiau – paskambinkite savo mamai ir paklauskite, ką ji norėtu gauti dovanų per kovo 8-ą dieną. Dėl to jūsų dovana iš aukso, ne bus mažiau vertinga, užtat tikriausiai taps pats mylimiausias mamos papuošalas.

 

Meniu

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.