Binance

Žirgas

Žirgo statulėlė laikoma šlovės ir karjeros talismanu. Ypač gerai veikia žirgas, stovintis ant užpakalinių kojų ir besistiebiantis į viršų. Pietų pusėje pastatyta statulėlė trauks šlovę ir pripažinimą, padės pelnyti gerą reputaciją, padės siekti tikslo ir stiprins ištvermę bei optimizmą. Taip pat žirgo simbolis neša permainas.

 

Feniksas

Kinijoje Feniksas laikomas visų sparnuotų gyvių valdovu. Šis paukštis pasižymi tokiomis antgamtinėmis galiomis, kad sugeba pakilti iš ugnies bei pelenų ir nugalėti nepalankiausias situacijas. Fenikso statulėlė suaktyvina sėkmės ir šlovės energiją. Rekomenduojama statyti pietų pusėje.

 

Dramblys

Kinijoje tikima, kad dramblys pritraukia sėkmę, todėl jo statulėlę patartina statyti biure ant palangės. Ypač stebuklingai veikia dramblio pakeltu straubliu figūrėlė.

 

 

Laivas

Laivas puikus pritraukia sėkmę tvarkant dalykinius reikalus. Šis simbolis atsirado dar tuomet, kai laivai asocijavosi su pirkliais ir jų gabenamais turtais. Laivo figūrėlė pritraukia pinigus. Rekomenduojama statyti netoli biuro patalpos lango ar durų. Itin svarbu, kad laivo priekis būtų atsuktas į biurą. Priešingu atveju jis turtus išneš.


 

Drakonas

Drakonas, laikantis išminties perlą, yra vienas stipriausią poveikį turinčių kinų simbolių. Būtent jis savo kvėpavimu įkvepia gyvenimą viskam, kas gyva. Senovės Kinijoje drakonas buvo laikomas imperatoriaus simboliu. Statulėlę rekomenduojama statyti rytų pusėje, kad pritrauktų ir padėtų puoselėti išmintį bei didingumą. Nedera statyti aukščiau verslo šeimininko akių lygio, nes tokiu atveju drakonas dominuos.

 

Žuvis

Vienas populiariausių talismanų. Auksinės žuvelės statulėlė labiausiai tinka turtų zonai ir pritraukia finansinę sėkmę. Lygiai taip pat galima statyti šiaurės pusėje, kad padėtų siekti karjeros.

 

 

Vėžlys

Vėžlys simbolizuoja dangaus palaikymą ir apsaugą. Statulėlę rekomenduojama statyti šiaurės pusėje, kad padėtų apsaugoti verslą nuo nemalonumų ir netekčių. Ypač galios sustiprėja statulėlę įdėjus į indą su vandeniu.



Pinigų medis

Pinigų medis, kurio šakelės nusėtos kiniškomis monetomis, pritraukia į namus ar biurą pinigus ir teigiamą energiją, stimuliuoja įplaukiančių pinigų srautą. Rekomenduojama medelį statyti pietryčių pusėje.

 

Besijuokiantis Buda (Chotėjus)

Besijuokiančio Budos, dar vadinamo Chotėjumi, statulėlė yra vienas žymiausių turtų ir laimės dievų. Jis padeda išsipildyti slapčiausiems troškimams. Rekomenduojama statyti turto zonoje – pietryčių pusėje.


 

Moneta

Kiniškos monetos – apvalios, su keturkampe erme viduryje, išrašytos hieroglifais. Jos naudojamos daugeliui tikslų, o pats populiariausias – pritraukti pinigus. Raudonais siūlais surištos trys tokios monetos hieroglifais į viršų trauks turtus, jei jas padėsite su finansais susijusiose vietose. Verslininkai dažnai padeda tokias monetas po biuro durų kilimėliu iš lauko pusės.

 

Erelis

Erelio išskleistais sparnais simbolis it magnetas traukia šlovę. Jeigu verslininkas turi dideles ambicijas, jam reikia aktyvuoti pietų zoną, todėl rekomenduojama toje pusėje statyti erelio statulėlę, kuri įtvirtins gerą reputaciją, atneš šlovę ir finansinę sėkmę. 


 

Pinigų vokas

Auksinės spalvos vokai, nebūtinai išmarginti kiniškais ornamentais ar hieroglifais, gali padėti padidinti kapitalą – reikia kad ir nedideles pinigų sumas laikyti tokiuose vokuose. Ypač gerai aukso elementais puoštuose vokuose kaupti pinigus kelionei ar pirkiniams. Jokiu būdu nerekomenduojama atidėti pinigų juodai dienai, nes tokia būtinai ateis.

 

Rupūžė

Rupūžės su kiniška moneta žabtuose statulėlė – milžiniškos sėkmės ir finansinio pertekliaus simbolis. Ją geriausiai statyti netoli biuro ar namų durų, priekiu į namus, lyg atrodytų, kad ji ką tik įžengė į jūsų erdvę. Po vieną tokią figūrėlę galima pastatyti kiekvienoje patalpoje – pietryčių pusėje. Nerekomenduojama statyti aukštai.

 

Turto indas

Šis indas simbolizuoja didžiulius turtus ir finansinę gerovę. Tokį indą rekomenduojama statyti pietryčių pusėje, kur jis pritrauks pinigus, didins turimus finansus. Indą patartina pripildyti brangakmenių ar brangių papuošalų. Būtent šis simbolis aktyviausiai traukia turtus.

 

Akmenų medis

Medelis, ant kurio augo pusbrangiai akmenys, laikomas laimės simboliu. Jis taip pat laikomas žydėjimo, finansinės gerovės talismanu. Pastatytas rytų pusėje, jis teigiamai veikia sveikatą, padeda greitai įgyvendinti projektus.


 

Vaisių medis

Medelis su prinokusiais persikais yra klasikinis sveikatos ir ilgaamžiškumo talismanas. Jam tinkamiausia vieta yra rytų pusėje arba centre bei tokioje vietoje, kur dažniausiai renkasi visa šeima ar verslo partneriai. Medis su mandarinais simbolizuoja jaunystę ir gerus žmonių santykius. Visi vaisių medžiai traukia turtus.

 

Drakonvėžlis

Šis mitinis kinų gyvūnas saugo namus ar biurą nuo nesėkmių ir rūpesčių. Vėžlys su drakono galva skleidžia dviejų gyvūnų energiją vienu metu ir taip sudaro apsauginį skydą nuo bet kokių negandų.


 

Liūtas

Visų pirma šis talismanas simbolizuoja jėgą ir neutralizuoja neigiamą energiją. Dažniausiai jis statomas priešais įėjimo duris arba prie lango, ypač ten, kur biurą veikia neigiami šaltiniai, tokie kaip kelias, didelis vienišas medis, šviestuvas ant stulpo, vamzdžiai ar kt. Taip pat šis simbolis stiprina vadovo autoritetą.

 


Ganeša

Ganeša – išminties ir trukdžių kelyje šalinimo dievas. Tai vienas stipriausių verslo talismanų. Ši statulėlė padeda įgyti autoritetą ir įtaką. Rekomenduojama statyti šiaurės vakarų pusėje – pagalbininkų zonoje. Pastatyta į stalo, ji padės padidinti pajamas ir stimuliuos profesinę sėkmę. 

 

Меню

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.