Binance

Kiekvienas zodiako ženklas turi savo apsauginį akmenį. Kad jūsų vidinė jėga nebūtų nesuderinama su juvelyrikos galia kurią jūs dėvite, sau tinkantį akmenį turite žinoti. Bet, kad akmens pasirinkimas būtų teisingas 100%, būtina žinoti mažas gudrybes visai zodiako horoskopo atstovybei.

Prieš tai, kaip paskelbti patikusi papuošalą savo apsauginiu taslismanu reikia keletą minučių palaikyti jį tarp delnų. Jeigu laikant talismaną jūsų širdis plaka ritmingai, delnai lieka sausi, jaučiate sklindančią šilumą ir ramybę, reiškia jūs radote ne tik naują papuošalą, bet ir apsauginį talismaną, kuris taps jums geru draugu. 

Jeigu jūs staiga pajutote diskomforta tuomet atsisakykite nuo pirkimo, net jeigu astrologiniai rodikliai rodo kad šis akmuo jums tinka. Taip atsitinka, kad akmenyje gali būti nematomas defektas, kažkieno neigiama energija  arba ant jo yra nusikaltimo pedsakų... Kaip taisyklė kiekvienam zodiako ženklui tinka ne vienas, o keli akmenys, taip kad turite alternatyva.

Tačiau turite nepamiršti, kad ne visus apsauginius akmenys galima nešioti atskitrai. Taigi, perlą, aleksandritą ir mėlyną topazą būtina nešioti kartu. Dėvint tik perlą jis provuokoja - ašaras, aleksandritas – depresija ir ligas, topazas – nepasisekimą meilėje ir nelaimingą santuoką. Todėl, jei jūs perkate šiuos akmenys, tai imkite iš karto rinkinį – žiedą ir auskarus, karolius ir apyrankę, sagę ir pakabuką ir t.t.

Kad akmuo veiktu veiksmingiau jis turi liestis su oda. Tačiau, jeigu jūs galėsite rasti tikrajį savo akmenį, tai nei apdaila, neimetalas netrukdys jam tapti jūsų padejėjui.

Paskutinis patarimas: Jei jums dovanoja astrologinį papuošalą, ir su bet kuriuo akmeniu žmogus, kuriuo jūs nepasitikite, tai geriau nedevėti šį papuosalą, tai kaip per akmenį jūs bus labai lengva paveikti, įkalbėti arba perduoti blogas mintis, kurios nustums jus prie nenuspėjamų veiksmų ir pasekmių.

Apsauginiai akmenys Avinui (Kovo 21 – Balandžio 20d.)

Avinui pagrindinis apsauginis akmuo - Deimantas. Jis prisideda prie tikėjimo, jis skatina tvirtumo įsitikinimą, grynumo ir padeda padaryti vertingai viską, kas išeina iš jūsų rankų.Jis atneša laimę, bet, kad deimantas taptu jums asmeniniu sargybiniu, jį negalima pirkti ar gauti nusikaltimo būdu. Tik akmenys, kuriuos gavote paveldėjimo ar dovanų būdu, tuomet jis tampa galingu sargybiniu talismanu. Taip pat Avinams tinka: rubinas, ametistas, heliotropas, akvamarinas, smaragdas ir mėnulio akmuo.

Jei nuspręsite pasirinkti mėnulio akmenį, atminkite, kad tikrasis mėnulio akmuo – perlų pilkos spalvos atspalvio su  viduje esančiu spinduliuku, o pieno su mėlynos ar geltonos spalvos – dirbtinai išauginti, ar nenaturalūs akmenys.

Apsauginiai akmenys Jaučiui (Balandžio 21 – Gegužės 20d.)

Jaučiui pagrindinis apsauginis akmuo - Turkis. Jis padeda tvirtai stovėti ant savo kojų, pasiekti sėkmę, bet svarbiausia – suteikia laime meilėje. Tiesiog neužmirškite, kad turkis – gyvas akmuo, tai yra, kad jis jums padėtu ir neprarastu savo išvaizdos, nesusirgtu, jis turi būti dėvimas visą laiką. Jeigu ant turkio atsirado kažkokių dėmių – tuomet jis perėmė ant savęs smūgį, kuris buvo skirtas jums. Tokiu atveju duokite turkiui pailsėti – palaikykite kurį laiką šventajame vandenyje ir keletą dienų nedevėkite. Jei jis pakeitė spalva, skubiai kreipkitės į gydytoją, tai yra ženklas, kad į jus persikėlė kažkokia liga.

Taip pat jaučiams tinka: safyras, agatas, smaragdas, opalas, žalias turmalinas ir  nefritas.

Apsauginiai akmenys Dvyniams (Gegužės 21 – Birželio 20d.)

Dvyniams pagrindinis apsauginis akmuo – Granatas. Jis suteikia energijos tiekimą, atneša laimę, bet tik tuo atveju, jeigu jūs veiksite, o ne sedėsite sudėjusi rankas ir lauksite kol viską gausite neįdėjus pastangų. Jeigu kokia nors aistra, kuri užburia jus šiuo metu arba jeigu jūs esate susidūre su energijos išpuoliu tai granatas praranda savo skaidrumą. Jeigu jūs dėvite granatą kaip karolius virvė pastoviai trukinėja, tai signalas, prie kurio verta įsiklausyti.

Dar granatas – ištikimybės ir pastovumo akmuo. Ir jeigu jūs pametėte granatą, padovanotą mylimojo, ar išbyrėjo padovanoti jo karoliukai – reiškia jis jums neištikimas. Taip pat dvyniams tinka: kalnų krikštolas, chrizoprazas, berilis, agatas, jaspis.

Apsauginiai akmenys Vėžiams (Birželio 21 – Liepos 20d.)

Vėžiams pagrindinis apsauginis akmuo – Smaragdas. Jis gerina intuicija ir padeda išlaikyti slaptas žinias praktiniam naudojimui. Manoma, jei smaragdą idėti po liežuviu, jis duos pranašystės dovaną ir padarys savo savininką tokiu iškalbingu, kad prieš jį niekas negalės atsispirti. Smaragdas skatina dziaugsmą, vilties, dvasinės harmonijos ir stiprina atmintį. Pas šį akmenį yra ir dar viena savybė: jeigu jūs padarysite jį savo santuokos apsauginiu talismanu, tai vyro neistikimybei smaragdas išsibarstys į daug mažų gabaliukų.

Taip pat vėžiams tinka: mėnulio akmuo ir rubinas.

Apsauginiai akmenys Liūtams (Liepos 21 – Rugpjūčio 20d.)

Liūtams pagrindinis apsauginis akmuo – Oniksas. Šis akmuo valdovų ir lyderių simbolis, ant žmonių jis suteikia galią,gali įsiskverbti į jų mintis ir idėjas, rasti silpnas vietas ir pasinaudoti savo tikslams. Oniksas paaiškina protą, įskaitant pykčio potrūkius – liūtų "ilgai sirgtas ligas".

Oniksas – labai galingas apsauginis akmuo, jis apsaugo nuo netikėtos mirties, pasikesinimus į gyvenimą, padeda viską prisiminti ir pamatyti. Net statulėle iš onikso padėta ant darbo stalo ofise, gali ne tik pagerinti darbo efektyvumą, bet ir padėti tapti laimingesniais, apsaugoti jus nuo intrigų bei pavydžių konkurentų.  Taip pat liūtams tinka: gintaras, berilis topazas, rubinas, deimantas.

Apsauginiai akmenys Mergelei (Rugpjūčio 21 – Rugsėjo 20d.)

Mergelei pagrindinis apsauginis akmuo – Karneolis. Jis suteikia meilės, laimės, sveikatos, drąsos, padeda išlaikyti ramybę pykčio metu, saugo nuo priešų klastų. Ir puikiai kovoja su amžina mergelių problema – nemiga. Pakabinkite akmenuką šalia lovos ir miegosite kaip kūdykis sapnuojantis tik gerus ir malonius sapnus. Jeigu stipriai kankina nemiga tuomet palaikykite akmenuką rankose.

Jeigu jums nesiseka meilėje, tuomet nešiokite karneolį arčiau prie širdies. O jeigu atsirado sveikatos problemų, tuomet  pridėkite akmenį kuo arčiau prie skaudančio organo. Taip pat mergelei tinka: katės akis, agatas, jaspis, malachitas, topazas, chrizoprazas.

Apsauginiai akmenys Svarstyklėms (Rugsėjo 21 – Spalio 20d.)

Svarstyklėms pagrindinis apsauginis akmuo – Berilis. Jis ne tik skatina darbą pagal mėgstamą užsiemimą filosofiją,(leidžia aiškiai suprasti įvykių ir reikšmių kilmę) bet ir padeda rasti harmonija, gyvenimo dvasinės ramybės prasmę. Dar jis stiprina šeimos santykius – tiek tarp kraujo giminaičiu, taip ir tarp vyro ir žmonos. Susigadino santykiai? – skubiai imk berilį.

Jeigu norite, kad rišys su konkrečiu asmeniu būtų stiprus, tai padovanokite ir jam berilį, tegul jis saugo akmenį tarp asmeninių daiktų – nešioti tam žmogui nebūtina, jeigu tik šis akmuo randasi jo akmeniu pagal astrologinį rodiklį. Taip pat svarstyklėms tinka: opalas, lauzuritas, koralai, safyras, mėnulio akmuo, žalias japspis, kalnų krikštolas, berilis.

Apsauginiai akmenys Skorpionui (Spalio 21 – Lapkričio 20d.)

Skorpionams pagrindinis apsauginis akmuo – geltonas Topazas. Jis moko savo savininką atkreipti dėmesį į nuojautą, šio mistinio zodiako ženklo atstovams labai svarbu mokėti skaityti likimo gudrybes. Topazas padės jums ne tik gauti žinias, bet ir tinkamai naudotis šią informaciją, įskaitant likimą ir dar – įsiskverbti i būties paslaptį, rasti gyvenimo prasmę.

Namų ūkio lygmeniu šis akmuo apsaugos jus nuo santykių kurie gali kelti grėsmę, tuo pačiu padės su lengvumu manipulioti kitais žmonėmis, apsisaugant nuo kazkokio neigiamo poveikio. Taip pat skorpionams tinka: koralas, berilis, rubinas, mėnulio akmuo, kalnų krikštolas, malachitas.

Apsauginiai akmenys Šiauliams (Lapkričio 21 – Gruodžio 20d.)

Šiauliams pagrindinis apsauginis akmuo – Ametistas. Jis sulaiko aistrą, tai yra daro savo savininka santureniu, neduoda padaryti neapgalvotus sprendimus ir teikia kuklumo jausmą tada, kai pagirimas gali tapti  pagrindinių problemų šaltinis.Dar ametistas neleidžia prisigerti, išlaiko proto aiškumą.

Jeigu jūsų laukia audringas vakarėlis, užsidėkite kokį nors papuošalą su šiuo akmeniu, tuomet  poza "veidas į salotas" ir situacija "girta šeimininkė sau ne šeimininkė" nekelia jums jokios gresmės. Ponioms ametistas yra vetingesnis dar labiau pasak legendų jis gali išlyginti raukšles ir atjauninti. Tačiau nedevėkite jį visą laiką, darykite trumpas pertraukas, kitu atveju mažės akmens galia ir nedarys jokio poveikio žmogui. Taip pat šiauliams tinka: berilis, turkis, opalas, rubinas, safyras, smaragdas, agatas.

Apsauginiai akmenys Ožiaragiams (Gruodžio 21 – Sausio 20d.)

Ožiaragiams  pagrindinis apsauginis akmuo – Opalas. Jis ramina nervų sistemą, gerina miegą, skatina kilimą karjeros laiptais, padeda priimti pagrįstus ir protingus  sprendimus ir net nurodo naują kryptį, jei staiga jūs atėjote i aklaviėtę. Dar opalas skatina partneryste ir stiprina meilę.

Be to jis “dirba“ kaip asmeninis gydytojas kuris yra labai aktualus ožiaragiams. Nešiokite jį kaip pakabuką, be apvadų. Pageidautina akmenį nešioti ne ant prabangios grandinėles, o ant odinio raištuko. Ir atkreipkite dėmesį į naujus intarpus – jeigu jos atsirado - tuomet atkreipkite dėmesį į problemines kūno vietas. Taip pat žiaragiams tinka: rubinas, oniksas, granatas.

Apsauginiai akmenys Vandeniams (Sausio 21 – Vasario 20d.)

Vandeniams  pagrindinis apsauginis akmuo – šviesus Safyras. Jeigu jus vandenis, jums reikia turėti jį savo talismanų arsenale. Jis išlygins streso poveikį, apsaugos nuo sunkios depresijos, apsaugos nuo piktos akies. Be to, jeigu jūs staiga papuolėte į emocianalinę priklausomybę nuo kokio nors žmogaus, devėkite safyrą visus susitikimus jis padės išsilaisvinti iš priespaudos pančių. Safyras apsaugos nuo neteisyngu kaltinimu, apsaugos jūsų gerą vardą. Ir svarbiausia – pritrauks į jūsų gyvenimą abipusę meilę.

Tiesiog niekada niekam neduokite matuoti savo safyrą – šis akmuo kaprizingas ir irzlus, o kai patenka į kitas rankas gali nuspręsti, kad jūs jį išdavėte ir dėl to neprivalo jums padėti. Taip pat vandeniams tinka: granatas, cirkonis, opalas, ametistas, lauzuritas, turkis.

Apsauginiai akmenys Žuvims (Vasario 21 – Kovo 20d.)

Žuvims  pagrindinis apsauginis akmuo: Perlai, tai vandens ir mėnulio dovana – pagrindiniai elementai šiam ženklui. Perlai apsaugo juos nuo nelaimyngos meilės. Manoma, jei jūs dėvite perlų karolius, tai visos jūsų ašaros jūs išverkėte, jos pasiverte į perlus ir liūdesys, apmaudas, sielvartas jums jau negresia.

Kaip minėta pirmiau, perlus būtinai  nešiokite kartu, antraip vienas perlas pritrauks jums tikras ašaras ir vienatvę. Perlus reikia nešioti nuolat, be žmogaus kūno šilumos jis suserga ir praranda savo grožį. Tas pats atsitinka jeigu jūs esate ant depresijos ribos. Tokiu atveju būtina imtis skubiu priemonių. Taip pat žuvims tinka: ametistas, smaragdas, safyras.

Jeigu jūs norite, kad akmuo taptu jums draugu ar pagalbininku, apsaugos talismanu, su juo elkitės pagarbiai: reguliariai valykite, elkitės atidžiai...pakalbėkite su juo. Akmuo įsisavins jūsų balso tembrą, ir tada jis padarys už jus viską, kas yra jo galiose. 

Meniu

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.