Binance

akmenys moterims Astromineralogai moterims pataria rinktis šiuos akmenis: samaninį agatą, amazonitą, ametistą, sardoniksą, mėnulio akmenį, baltąjį kvarcą, rožinį kvarcą, turkį, kalnų krištolą.
 
Samaninis agatas padeda išsaugoti jaunatvišką išvaizdą, suteikia ramybės ir stabilumo pojūtį. Norint pabrėžti moteriškąsias savybes, reiktų rinktis mėnulio akmenį.
Šis akmuo stimuliuoja švelnumą, supratingumą, padeda geriau įvertinti tai, kas svarbu ateičiai. Tos, kurios jaučia, kad stinga moteriškumo, arba yra valdomos emocijų, turėtų nešioti žiedą su mėnulio akmeniu ant mažojo dešinės rankos pirštelio.
Baltasis kvarcas tinkamas toms, kurios nori, bet nesugeba, mylėti, o rožinis kvarcas padeda įveikti meilės nerimą, grąžina ramybę ir harmoniją.
 
Akmenis galima ne tik nešioti kaip papuošalus, bet ir naudoti jų eliksyrą. Tereikia paimti akmenuką, nuplauti po tekančiu vandeniu, įdėti į stiklinę vandens ir nakčiai pastatyti ją ant palangės rytų pusėje.
 
Atsikėlus jau galima praustis šiuo vandeniu arba vilgyti veidą iš jo pagamintais ledukais. Turinčioms problemų su riebia veido oda puikiai tinka ametisto eliksyras, valantis poras.
 
Sardonikso eliksyras sušvelnina, pagyvina ir išlygina odą, o amazonito eliksyras ją atgaivina. Moterims, linkusioms į moteriškas ligas, besiskundžiančioms skausmingomis menstruacijomis ar klimakterinio periodo metu patartina gerti mėnulio akmens eliksyrą.

Meniu

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.